Skip to main content

SAMENWERKEN?

BETROKKEN ACCOUNTANTS & ADVISEURS

Écht samenwerken om jouw ambities waar te maken. Dat is waar wij bij Monteba in geloven. Door te vertrouwen op elkaars kwaliteiten ontstaat er een hecht team.

WAT IS ÉCHT SAMENWERKEN?

Zou je het niet fijn vinden om extra teamleden te hebben waar je mee kunt sparren? Die je helpen bij alle mogelijke bedrijfsproblemen? Dat is wat wij noemen écht samenwerken.

Wij zijn er om je te ontzorgen en te voorzien van adviezen die jou helpen om de juiste keuzes te maken voor je onderneming. Dit doen we zowel bij jou op locatie als bij ons op kantoor.

HOE DOEN WE DAT?

Het begint allemaal met een kennismaking. Hier ontdekken we wat jouw ambitie en grotere doel zijn. Want uiteindelijk gaat het daar om. Je leert ook onze ambities kennen en hoe wij een onderdeel van jouw team kunnen worden. Wanneer er een wederzijdse klik is gaan we verder.

Vanuit een financieel oogpunt zullen we de volledige situatie in kaart brengen, zodat we de juiste keuzes kunnen maken. De jaarrekening is het startpunt van onze advisering.

Door realtime inzicht in de cijfers geven we een onderbouwing aan onze adviezen over bedrijfsprocessen en systemen. Uiteraard rekening houdend met het einddoel, aangezien wij verder kijken dan alleen de cijfers.

OP LOCATIE

Omdat wij écht samenwerken, zijn we onderdeel van jouw team, dus zijn wij ook regelmatig te vinden bij jou op de werkvloer.

ÉCHT SAMENWERKEN?

Denk je dat het lastig is om over te stappen? Hiervoor hoef je alleen akkoord aan ons te geven, dan regelen wij de rest. Maar laten we elkaar eerst ontmoeten in een kennismakingsgesprek. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via 0418 67 70 30 of info@monteba.nl

HIER KUN JE OP VERTROUWEN

  • Overzicht, inzicht en uitzicht

  • Altijd actuele stuurgegevens

  • Heldere en praktische tussentijdse adviezen

  • Persoonlijke aandacht

  • Deskundig en betrouwbaar

OVERSTAPPEN IS NIET LASTIG

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN EN WIJ ZORGEN VOOR DE REST

'Of neem contact op via
0418 67 70 30 of mail'