Skip to main content

FINANCIËLE & ESTATEPLANNING

BETROKKEN ACCOUNTANTS & ADVISEURS

Aangezien wij écht samenwerken kijken wij verder dan de geldzaken van jouw onderneming. Ook jouw privésituatie is van wezenlijk belang. Daarom bieden wij financiële- en estateplanning.

FINANCIËLE PLANNING

Gebeurtenissen zoals het krijgen van een relatie en kinderen, arbeidsongeschiktheid, wonen, pensioen en overlijden hebben impact op jouw financiële situatie. Daarnaast zijn er ook vaak persoonlijke wensen zoals eerder stoppen met werken, kleiner of juist groter gaan wonen, een wereldreis maken. Is dat allemaal wel mogelijk?

Een financieel plan geeft inzicht in de huidige en toekomstige situatie. Het plan houdt rekening met je persoonlijke wensen maar ook veranderingen en onvoorziene tegenslag. Zo weet je precies waar mogelijke risico’s zitten, wat je al goed geregeld hebt en wat je nog moet aanvullen of bijsturen.

ESTATE PLANNING

Estate-planning is kortweg gezegd het begeleiden van vermogen van de ene naar de andere generatie. Op welke manier dit wordt georganiseerd is heel persoonlijk, maar iedereen wil dat het zo goed mogelijk is geregeld. Uiteraard zonder dat er te veel belasting wordt betaald.

Wij denken met jou mee en helpen je om jouw persoonlijke wensen te regelen.

HIER KUN JE OP VERTROUWEN

  • Overzicht, inzicht en uitzicht

  • Altijd actuele stuurgegevens

  • Heldere en praktische tussentijdse adviezen

  • Persoonlijke aandacht

  • Deskundig en betrouwbaar

LIDA DE GREEF

AA ACCOUNTANT
EN FINANCIEEL
PLANNER

“Met een persoonlijk
financieel plan
creëer je overzicht
over wat nodig is
om je wensen en
ambities te
realiseren.”

NEEM CONTACT OP VOOR JOUW SPECIFIEKE WENS