Skip to main content

FISCAAL & JURIDISCH ADVIES

BETROKKEN ACCOUNTANTS & ADVISEURS

Niemand wil te veel belasting betalen. Wij zorgen ervoor dat dit dan ook niet gebeurt. De fiscale en juridische kant van het ondernemerschap zijn voor ons dagelijkse kost. Wij kunnen hierin goed meedenken en beoordelen of er aanpassingen gedaan kunnen worden.

ONTZORGEN

Wil je volledig ontzorgd worden, dan kunnen wij de belastingaangifte overnemen. Jij levert de benodigde gegevens aan en wij zorgen voor de rest. Dat betekent niet alleen accuraat en tijdig indienen, maar ook een nauwkeurige gegevenscheck en maximale kostenaftrek.

Heb je bijvoorbeeld de afgelopen jaren een sterk wisselend inkomen gehad? Dan bekijken wij de mogelijkheid om gebruik te maken van inkomensmiddeling. Op die manier krijg je wellicht zelfs belastinggeld van voorgaande jaren terug. Zo betaal je nooit te veel.

JURIDISCH SPREEKUUR

Om onze klanten ook juridisch optimale ondersteuning te bieden houden wij – in samenwerking met Golstein Juridisch Advies – periodiek een gratis juridisch spreekuur. Kom gerust vrijblijvend en zonder afspraak langs op één van onze vestigingen. De jurist en onze accountants staan je tijdens het spreekuur tussen 10.00 en 11.00 uur graag kosteloos te woord.

HIER KUN JE OP VERTROUWEN

  • Overzicht, inzicht en uitzicht

  • Altijd actuele stuurgegevens

  • Heldere en praktische tussentijdse adviezen

  • Persoonlijke aandacht

  • Deskundig en betrouwbaar

MARTIN MONTEBA

AA ACCOUNTANT

“Met onze
deskundigheid en
betrokkenheid
helpen wij
ondernemers.”

NEEM CONTACT OP VOOR JOUW SPECIFIEKE WENS