Vacature Accountant/Relatie-adviseur

Datum: 20 november 2018 / Geef een reactie / Tags:

Met een energiek en hecht team van 20 medewerkers bereiken wij bij Monteba al jaren de doelen van onze klanten en van onszelf. Door de ongedwongen sfeer, het familiaire karakter van de organisatie en de hoge deskundigheidsgraad mogen wij onze cliënten al meer dan 20 jaar helpen bij het waarmaken van hun ambities.
Sinds 2018 zijn wij gevestigd op 2 locaties, in Waardenburg en Lexmond.

Wij geloven dat inzicht, overzicht en uitzicht in de financiën het verschil maakt voor elke onderneming. Deze bijdrage leveren wij graag, met als motto “Écht samenwerken”. Dit brengen we dan ook dagelijks in de praktijk. Past deze instelling bij jou lees dan snel verder!

Accountant/ Relatie-Adviseur

Wij zijn op zoek naar een fulltime Accountant /Relatie-Adviseur die ons ondersteunt in het vinden en spreken van onze klanten en het aansturen van een team. Onze ideale collega vindt het fijn om verantwoordelijkheid te dragen en te nemen. In onze platte organisatiestructuur krijg je de vrijheid om deze rol naar je hand te zetten. Wij verwachten dus dat je ondernemend bent en dat je energie krijgt van het werken in een open en groeiende organisatie.

In de functie van (tekeningsbevoegde) accountant heb je een zeer afwisselende functie. Je schakelt voortdurend tussen verschillende rollen: vaktechnisch verantwoordelijke, collega, coach en meedenker.
Als Accountant /Relatie-Adviseur binnen Monteba draag je samen met de directie verantwoordelijkheid voor sales werkzaamheden bij het creëren en onderhouden van klantrelaties.

Wat verwachten we van jou?

  • je bent (bijna afgestudeerd) accountant of hebt hier affiniteit mee
  • je bent leergierig en ondernemend
  • je bent praktisch ingesteld
  • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat mag jij van ons verwachten?

Een prettige werksfeer met tijd voor elkaar, in een groeiend bedrijf waar we bezig zijn en blijven met nieuwe technologieën zonder de wensen van onze klant uit het oog te verliezen. Wij bieden een goed salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar info@monteba.nl. Meer informatie over de functie is verkrijgbaar bij Martin Monteba (06-24 70 46 44), Lida de Greef (06-30 15 90 60) of via kantoor 0418 66 70 30.

Team Monteba


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *